ERZURUM / ŞENKAYA - Aydoğdu İlkokulu

Aydoğdu İlkokulu

Adres
AYDOĞDU MAH. AYDOĞDU1 CAD. AYDOĞDU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 13 ŞENKAYA / ERZURUM
Vizyon
*** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.
Kömür
Köy Erzurum-Ardahan yolu üzerinde olduğu için ulaşım problemi yoktur.
Yerleşim birimi olarak köydür.
İlçe merkezine 30 km uzaklıktadır il merkezine uzaklık 175 km dir.